Liefde op Terschelling

Screenshot_2016-09-04-11-00-30-1

ISBN nummer 9789492475633 Prijs 17,45 euro

In 2016 schreef ik ‘Liefde op Terschelling’. Ook dit boek bracht ik in eigen beheer uit bij Pumbo en valt wederom onder de noemer romantiek. Verkrijgbaar via http://www.boekenbestellen.nl, alle boekwinkels en via bol.

Samenvatting:

“Liefde op Terschelling” is een romantische streekroman met hoofdzakelijk Terschelling als setting. Petra de Jong is een auteur met een schrijversblok die voor een aantal maanden naar Terschelling gaat in de hoop hier tot rust te komen en inspiratie op te doen voor haar volgende boek. Ze vindt beide, uiteindelijk.
Tevens wordt ze verliefd op de norse, teruggetrokken Aike die langzaam maar zeker ontdooit. Net op het moment dat Petra constateert dat ze compleet gelukkig is, bereikt haar schokkend nieuws dat haar geluk in één klap teniet doet…

Reacties:

“Ik heb het boek in een adem uit gelezen. Ik was door het verhaal geëmotioneerd.”

“Mooi, helder geschreven verhaal….je kunt je al snel in de hoofdpersoon verplaatsen, waardoor je door blijft lezen…Talentvolle schrijfster…ben benieuwd naar haar volgende boek!”

“Ik heb genoten van dit boek. Makkelijk toegankelijke schrijfstijl en een boek dat je gewoon uit wil lezen. Goed onderzoek gedaan naar de punten op Terschelling waardoor het heel herkenbaar is tijdens het lezen.”