De weg naar geluk

de weg naar geluk

ISBN nummer 9789462600348 Prijs 17,85

Dit boek is ook in grote letter versie te verkrijgen.

In 2015 deed ik mee aan een schrijfwedstrijd uitgeschreven door Uitgeverij de Rode Tulp aan de hand waarvan ik een contract kreeg aangeboden. ‘De weg naar geluk’ was geboren.

Korte Inhoud

Ilona heeft een prettig leven; ze heeft een eigen woning, een leuke baan en een lieve vriend, Johan. Ze hoopt dat hij binnenkort voorstelt om te gaan samenwonen. Maar dan wordt ze ontslagen. Vervolgens ontdekt ze dat Johan vreemdgaat en zich gaat verloven met een andere vrouw. Tot overmaat van ramp wordt ze aangereden door een auto en belandt in het ziekenhuis. De man die haar aangereden heeft, blijkt Peter te zijn, een knappe en aantrekkelijke man. Hij is op zoek naar vrijwilligers om te werken in Oeganda. Eerst lijkt dat haar niets, maar als Johan haar op een nare manier probeert terug te krijgen, besluit ze om toch te gaan. Ze heeft daar een fijne tijd en wordt verliefd op Peter, maar dan ontdekt ze dat Peter al een vriendin heeft. En dan blijkt dat Johan haar helemaal vanuit Nederland achterna gereisd is. Wat moet Ilona doen? Terug naar Nederland of in Oeganda blijven? En hoe kan ze op Peter blijven wachten als hij al gebonden is? Zal ze ooit nog de man van haar dromen vinden?

RECENSIE

Romantische fictie is niet het genre waar ik normaliter voor naar de boekhandel ren. Eerlijk gezegd was De weg naar geluk van Irma Kurpershoek het allereerste boek dat ik in deze categorie las. Soms komt zo’n boek gewoon op je pad. 
Ik heb er achteraf absoluut geen spijt van dat ik eens een ‘chicklit’ heb geprobeerd. Met het lezen van De weg naar geluk van Irma Kurpershoek heb ik een paar aangename uren beleefd.